Ana içeriğe atla
Ana Sayfa Bilim Söyleşileri

Ana gezinti menüsü

  • Ana Sayfa
  • Hakkımızda
  • Söyleşiler
    • Gelecek Söyleşiler
    • Geçmiş Söyleşiler
  • Sık Sorulan Sorular
  • İletişim
  • Değerlendirme Anketi

ARI ÜRÜNLERİ, FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ

Akademisyen
Serap KILIÇ ALTUN
Okul
Evliya Çelebi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi
Sunum Başlığı
ARI ÜRÜNLERİ, FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Söyleşi Tarihi
Pt, 10/02/2023 - 14:00
Söyleşi Türü
Gıda ve Gıda Arzı Güvenliği
Şehir
Şanlıurfa
 
TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanlığı
Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunus Cad. No: 80 06540 Kavaklıdere
Çankaya/ANKARA
 
E-POSTA
bilimsoylesileri@tubitak.gov.tr
 

  • ANASAYFA
  • HAKKIMIZDA
  • SÖYLEŞİLER
  • SIK SORULAN SORULAR
  • İLETİŞİM